Home / Šokantno / (VIDEO) UBIJEN A UMRO PRIRODNOM SMRĆU : Previše se približio istini, majci napisao da je u opasnosti
loading...

(VIDEO) UBIJEN A UMRO PRIRODNOM SMRĆU : Previše se približio istini, majci napisao da je u opasnosti

Poznati teoretičar zavjere majci je poslao poruku “ako mi se nešto dogodi, istražite”, svega nekoliko dana prije tajanstvene smrti u Poljskoj.

Britanac Max Spajers (39), otac dvoje djece, pronađen je mrtav na kauču u Poljskoj, gdje je trebao održati predavanje o teorijama zavjera i NLO-ima.Navodno je preminuo prirodnom smrću, iako obdukcija naknadno uopće nije obavljena u Poljskoj.

Prijatelji tvrde da je preminuo u apartmanu u Varšavi nakon što je počeo povraćati “crnu tekućinu”.

“Njegove istrage NLO-a i vladinih zataškavanja na vrat su mu natovarile neprijatelje koji su htjeli vidjeti mrtvog”, tvrdi majka Vanesa Batez (63) .Maks je među teoretičarima zavjera bio poznat kao “supervojnik”.

U jezivoj poruci koju je majci poslao na mobilni nekoliko dana prije smrti piše: “Tvoj je dječak u nevolji. Ako mi se nešto dogodi, istražite”.
“Dobro sam, samo sam jaaaaaako umoran”, piše u odgovoru prijatelju na jednoj društvenoj mreži.

Rodom iz Katerberija, Maks je išao u razred sa poznatim britanskim glumcem Orlandom Blumom.Njegova majka Vanesa u nedavnom je intervjuu izjavila da njen sin “razotkriva” ko je “opasan u svijetu politike, biznisa i zabave”.

“Mislim da je Maks kopao po mračnim mjestima i bojim se da je zbog toga neko htio da ga ubije”, kaže majka.

Godinama je živio u Sjedinjenim Državama, ali se vratio majci, prije nego što je avionom otputovao u Poljsku.

Zbog okolnosti u kojima je preminuo, nedostatka obdukcije, kao i navodne neprofesionalne policijske istrage, Maksovi prijatelji i kolege smatraju da su ga ubili vladini agenti.

Njegovo je tijelo naknadno prebačeno i pokopano u Canterbury. U Kentu je obavljena obdukcija, ali kako ističe majka, već više od dva mjeseca ne zna njezine rezultate.

Patolog iz istočnog Kenta je obavio ispitivanja tijela ali njegova majka još uvijek nije dobila rezultate.

– Sigurno nije pretrpio neke fizičke ozljede ali je vjerojatno otrovan pa mi je zato vrlo važno da dobijem rezultate autopsije. Njegovi brat i sestra, kao i njegova djeca, neutješni su zbog njegove smrti. Samo želimo znati istinu – dodaje Maxova majka.

Priča se da je Max povraćao crnu tekućinu kada je umro u Varšavi. Teoretičari zavjere smatraju da će te ušutkati ljudi u crnom ako se previše približiš istini, pa samim tim mnogi vjeruju da su Maxa ubili vladini agenti.

About Redakcija

Check Also

Posljednji vic Bata Đoše: Poslije ovoga je otišao u legendu! (VIDEO)

Vijest o smrti glumca Bogoljuba Mitića Đoše (49), koji je prema nezvaničnim informacijama preminuo od ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com