Home / Zanimljivosti / (VIDEO) Režimi Sjeverne Koreje i Obame koriste iste tehnike kontrole uma nad svojim građanima
loading...

(VIDEO) Režimi Sjeverne Koreje i Obame koriste iste tehnike kontrole uma nad svojim građanima

Mike Adams, pisac i novinar na Natural News, je objavio novi video koji detaljno opisuje kako američka vladina propaganda pod Obamom koristi taktiku za kontrolu uma koja se koristi u Sjevernoj Koreji, radikalnoj ljevičarskoj diktaturi ukorijenjenoj u kultno obožavanje svog lidera.

Barack Obama je jednostavno mnogo ljubaznije izveo istu društvenu kontrolirajući tiraniju koju koristi Kim Jong-un.

Angela Merkel je na mnogo načina primjenjivala istu taktiku dezinformacija i jezičnu društvenu kontrolu, namjerno lažući narod Njemačke kako bi ih kontrolirala dok se zemlja sustavno uništava kako bi se umirili globalistički interesi.

Kao što je Mike Adams također naveo u videu, većina Amerikanaca bi bili poslušni obožavatelji Kim Jong Una da su odrasli u Sjevernoj Koreji.

Većina pojedinaca u zapadnom društvu danas pogrešno vjeruje da su nezavisni mislioci, ali to je samo zato što su indoktrinirani sustavom kontrole uma koja je vrlo dobra u pretvaranju da se zasniva na “slobodi.”

Pogledajte i sami cjelokupan video. (Ovaj video je snimljen prije izborne pobjede Trampa 8. studenog, što pruža bar neki tračak nade za to da će globalistički plan biti usporen.)

POGLEDAJTE VIDEO:

Revolucija.org/Webtribune.rs

About Redakcija

Check Also

Zašto su prozori na avionu okrugli?

Možda se i niste pitali, ali ne bi li bilo ljepše kada bi iz aviona ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com