Home / Šokantno / (VIDEO) PLANIRAN ATENTAN NA VUČIĆA? Poruka ispisana na zolji mogla bi otkriti počinioce!
loading...

(VIDEO) PLANIRAN ATENTAN NA VUČIĆA? Poruka ispisana na zolji mogla bi otkriti počinioce!

U blizini kuće roditelja premijera Aleksandra Vučića u kojoj i sam premijer često boravi pronađeni su sanduci sa oružjem dovoljnim da se njime uništi kolona vozila.

Arsenal je pronađen u šumi u Jajincima, nedaleko od porodične kuće oca Aleksandra Vučića, u kojoj često boravi premijer. Na šetalište u Jajincima upućene su jake policijske snage koje su blokirale cijeli  kraj, a na lice mjesta došao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

– Veoma smo zabrinuti, ali premijer je na bezbjednoj lokaciji – rekao je Stefanović okupljenim novinarima.

Prema saznanjima Kurira, danas nešto posle 16 sati na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Jakova Galuša pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, i nekoliko metaka za snajper i automatsko oružje.

– Pronađena količina oružja bila je dovoljna da doslovno uništi kolonu vozila – automobila, autobusa i kamiona – kažu izvori  iz istrage. Koliko dugo to naoružanje stoji u šumi kod Jajinaca, nije poznato, ali je, prema saznanjima policije, trebalo da bude upotrebljeno ovih dana.

Premijer Vučić je rekao za Kurir da ne može da daje izjave dok ne dobije informacije od BIA i policije.

Misteriozna poruka na zolji

Osobe koje su htjele izvršiti atentat na premijera Vučića poslali preko zolje “misterioznu poruku”. Navodno, na zolji koja je pronađena u neposrednoj blizini premijerove kuće bilo je flomasterom napisano “Mirkovci 13.12.1991.”

Prema javnim izvorima od septembra, pa i u decembru 1991. godine, u operacijama oko Vinkovaca-Mirkovaca učestvovala ja 1. proleterska gardijska mehanizovana brigada. Njen komandant je bio izvesni pukovnik Vučić.

Bezbjednosne službe intenzivno istražuju od koga bi ova poruka mogla biti poslata kao i njeno značenje.

 

(Global CIR/Kurir)

About Redakcija

Check Also

Posljednji vic Bata Đoše: Poslije ovoga je otišao u legendu! (VIDEO)

Vijest o smrti glumca Bogoljuba Mitića Đoše (49), koji je prema nezvaničnim informacijama preminuo od ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com