Home / SPORT / Transfer koji će iznenaditi nogometni svijet: Legendu Reala iz Madrida odvodi bivši trener
loading...
MILAN, ITALY - MAY 27: In this handout image provided by UEFA Marcelo, Pepe, Sergio Ramos and Cristiano Ronaldo of Real Madrid arriving at Malpensa airport ahead of the UEFA Champions League Final on May 27, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Handout/UEFA via Getty Images)

Transfer koji će iznenaditi nogometni svijet: Legendu Reala iz Madrida odvodi bivši trener

SVI španjolski sportski mediji danas pišu kako je došao kraj ljubavi između Reala i Pepea te da portugalski stoper nakon desetljeća igranja za slavni klub napušta Santiago Bernabeu.
Premda zvuči bombastično, rasplet kojem svjedočimo za bolje upućene i nije toliko senzacionalan. Razlaz Pepea i Reala najavljivao se posljednjih mjeseci kad su zapeli pregovori oko potpisivanja novog ugovora.

 

Pepe s Realom ima važeći ugovor do kraja sezone, a činjenica da do dogovora o nastavku suradnje nije došlo jasan je pokazatelj da Portugalac rođen u Brazilu Madriđanima više nije potreban.
Kako pišu Španjolci, kod potpisivanja novog ugovora nije zapelo na području financija, već na duljini trajanja ugovora. Naime, Pepe je inzistirao na ugovoru od dvije godine, dok je Real nudio jednu s klauzulom da se ovisno o postotku odigranih utakmica ugovor može automatski produljiti na još jednu godinu. Pepe nije prihvatio ono što je nudio Real, jer je smatrao da je nakon 10 godina u Madridu zaslužio bolji tretman.
Pepe više nije mlad, ima 33 i u Realu su procijenili kako bi prevelik rizik bio dati mu ugovor na dvije godine, a uprava kluba već je najavila na ljeto, kad im istekne suspenzija oko ulaznih transfera, preslagivanje svlačionice.

 

Međutim, iskusni Portugalac ne mora brinuti za nastavak karijere. U trenutku kad je postalojasnoda su pregovori s Realom propali, odmah su se javili brojni europski klubovi, ali i kineski bogataši.
Španjolci pišu kako je najvjerojatnije da će Pepe krenuti upravo ”putem svile”. Manuel Pelegrini, trener koji je Pepea vodio u Realu, danas je trener Hebeja i izgledno je da će stoper otići tamo.
Pellegrini je Pepeu ponudio 10 milijuna eura po sezoni, što je više nego duplo od onoga što prima u Madridu (4,5 milijuna eura).

 

About Redakcija

Check Also

Novak: Agasi najbolje zna kako da me izvuče i vrati

Novak Đoković govorio je u intervjuu za ‘Gazzetta dello Sport’ o novom treneru Andreu Agasiju ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com