Home / Šokantno / PUTIN SE POVLAČI ZBOG BOLESTI?! Svetski mediji bruje o njegovom zdravlju, evo šta je on odgovorio na to
loading...

PUTIN SE POVLAČI ZBOG BOLESTI?! Svetski mediji bruje o njegovom zdravlju, evo šta je on odgovorio na to

Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti “izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine”

Valerij Solovej, profesor na moskovskom državnom institutu spoljnih poslova u jednom intervjuu za “Moskovsky Komsomolets”, koji je vrlo brzo obrisan, izjavio je da se ruski predsenik Vladimir Putin uskoro povlači zbog bolesti, preneli su zapadni mediji.

Ova vest je brzinom svetlosti obišla svet. Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti “izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine”.

Ipak profesor Solovej je dodao da ova informacija nije potpuno poverljiva, ali da je svakako treba uzeti u razmatranje, budući da bi ona mogla da unese mnogo nervoze u rusku politiku, prenosi britanski The Sun.

– Nemojte da govorim ništa više, već sam kazao previše – odgovorio je Putin na pitanje da li je bolestan, tvrdi profesor Solovej.

U tom članku se dodaje da bi Putina na mestu predsednika mogao da zameni Dmitrij Medvedev, trenutni premijer koji je i ranije bio predsednik Rusije, a kao njegova zamena navodi se i Aleksej Djumin, bivši zamenik ministra za odbranu, inače čovek za kojeg mnogi tvrde da je Putinova desna ruka.

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

About Redakcija

Check Also

Poveglia / Najmisteriozniji otok Jadrana: Oboljeli su na njemu čekali smrt

Maleni otok u arhipelagu kraj Venecije stoljećima je služio kao karantin za oboljele. Smatra se ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com