Home / Zanimljivosti / LJETO JE GOTOVO: Pripremite se za ono što dolazi !!!
loading...

LJETO JE GOTOVO: Pripremite se za ono što dolazi !!!

-“Jutarnja temperatura biće od 12 do 19, najviša dnevna od 26 na severu, do 32 stepena na jugoistoku Bosne”…

-U Bosni ujutro će po kotlinama ponegde biti kratkotrajna magla, a u toku dana promenljivo oblačno i veoma nestabilno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom.” Najviša dnevna temperatura biti ĆE do 32 stepena, na jugoistoku zemlje”…

-“Republički hidrometeoroloski zavod saopštio je da će na jugu i jugoistoku uglavnom biti suvo”… Vjetar slab do umeren južnih pravaca, od sredine dana u postepenom skretanju na zapadni i severozapadni.

-“Jutarnja temperatura će biti od 12 do 19, najviša dnevna od 26 na severu, do 32 stepena na jugoistoku Bosne”.

-U glvnom gradu Sarajevu sutra će biti promenljivo oblačno i nestabilno, posle podne i uveče se očekuje pljusak sa grmljavinom.” Vetar će biti slab do umeren jugoistočni, od sredine dana u postepenom skretanju na severozapadni”…

-Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 30 stepeni.

-“U Bosni će do petka, prema izgledima vremena za sedam dana, do 24. avgusta, biti veoma promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom”…Vreme će biti nestabilno, sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

“(Telegraf.rs / Tanjug)”

About Redakcija

Check Also

Bijesni vozač izašao je iz svog auta da vozaču u kamionetu očita lekciju. Kada je vidio ko se nalazi unutra ODMAH SE VRATIO!

Kada vas obuzme bijes, u tim trenutcima je veoma teško smiriti se i ostati hladne ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com