Home / Skandal / Kraljica Elizabeta stavljena u “kućni pritvor“ nakon Božićne poruke, jer je htela da razotkrije …
loading...

Kraljica Elizabeta stavljena u “kućni pritvor“ nakon Božićne poruke, jer je htela da razotkrije …

Kraljica Elizabeta je stavljena u “kućni pritvor“ od strane kraljevske porodice i nije joj dozvoljeno da se pojavi u javnosti nakon pokušaja da razotkrije globalnu mrežu “najmračnijih sila“ tokom snimanja njene Božićne poruke za 2016. godinu, tvrdi insajder BBC-a.

Jasno u nevolji, kraljica je navela imena ličnosti iz establišmenta koji su krivi za “najstrašnije zločine nad našim najugroženijima, našom decom.“ Kraljica je zatražila oproštaj što ih nije razotrkila ranije, i zamolila svoje podanike da razumeju da je kraljevska porodica jednostavno uradila ono što je bilo potrebno kako bi osigurala svoj opstanak.

Osoblje BBC produkcije i dvorski savetnici su požurili da otkažu snimanje, ali ne pre nego što je kraljica izrazila mračne strahove da će 2017. godina biti “godinja klanja kakvo nismo videli od Drugog svetskog rata,“ jer zlonamerne snage, globalna elita, su spremni na rat da bi ostvarili svoje ciljeve.

 

Osobolje BBC-a je zapanjeno

Snimanje Božićne poruke je otkazano u ovom trenutku, kaže insajder, a osoblju BBC produkcije se hitno obratio direktor. On je rekao da je upozoren od strane rukovodilaca BBC-a da Šef države “previše priča u poslednje vreme“ i da “svi moramo izbrisati iz naših sećanja sve što smo čuli i da se pomirimo sa tim.“

“On je reakao da neće biti skandala pod njegovim nadzorom.“

Dvorsko osoblje je kontaktiralo princa Čarlsa i prestolonaslednik je rekao da će “rešiti problem.“ Jasno je da rešavanje problema uključuje stavljanje kraljice Elizabete u kraljevski “kućni pritvor,“ kako bi joj se zabranili javni nastupi dok joj se ponovo ne bude moglo verovati da neće ponovo govoriti tako otvoreno.

 

Elizabetini naslednici su je stavili u “kućni pritvor“

Nekoliko sati kasnije, posle ručka, na produkcijsom setu je rečeno da će kraljica Elizabeta ispuniti očekivanja i snimiti “čistu“ drugu Božićnu poruku.

Od snimanja govora, kraljica Elizabeta se nije pojavila na svim svojim tradicionalnim javnim nastupima, pozivajući se na “prehladu.“

U Velikoj Britaniji i na internetu, prenos kraljičine Božićne poruke je pod embargom do 15h GMT na dan Božića. U drugim delovima Komonvelta, poruka je prvo emitovana u Novom Zelandu u 18:50h po lokalnom vremenu na Televiziji Novog Zelanda, u Australiji od strane australijske radiodifuzne korporacije u 19:20h po lokalnom vremenu, i u Kanadi od strane kanadske radiodifuzne korporacije u 10:00h po standardnom istočnom vremenu, što je isto kao 15h GMT.

Webtribune.rs

About Redakcija

Check Also

PSOVKE I NEVIĐENA SVAĐA: Popović urlao, pobijesnila Karleuša pokazala srednji prst Lukasu i napustila emisiju!

Strasti u “Zvezdama Granda” su se ozbiljno uzburkale, i nakon bučne i žestoke svađe sa ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com