Home / Vijesti / Svijet / Ko stoji iza Angele Merkel i migrantskog cunamija?
loading...

Ko stoji iza Angele Merkel i migrantskog cunamija?

Čini se da su politički dani Angele Merkel odbrojani.  Ona je hodajuća bomba za svoju zemlju. Zaista, mnogi Nemci postepeno dolaze do saznanja da njihova, do sada veoma cenjena, kancelarka ne radi u njihovom interesu.

Merkelova je u poslednje vreme dobila dosta kritika na račun njene imigracione politike “otvorenih vrata,“ koja je prošle godine omogućila da više od milion “izbeglica“ uđe u Nemačku. Reakcija protiv Merkelove je dostigla vrhunac pre nekoliko dana kada je vozač kamiona, azilant, uleteo na prepun Božićni vašar u Berlinu, ubivši 12 ljudi i ozbiljno ranivši njih 48, piše Lasha Darkmoon.

Protivnici Merkelove nisu gubili vreme okrivljujući je za Božićni pokolj, sada poznatiji kao “Berlinsko krvoproliće.“ Teško je videti ko bi drugi mogao biti kriv.

 

Lider Holandske partije slobode, Gert Vilders, je bio taj koji je izjavio da Merkelova ima “krv na svojim rukama,“ okrivljujući evropske “kukavičke lidere“ za “cunami“ islamskih terorističkih napada širom Evrope.

Desničarska stranka Alternativa za Nemačku (AfD) je bila jednako oštra i direktna u svojoj osudi Merkelove, rekavši da nemačku kancelarku drže “lično odgovornom za ono što se dogodilo.“

Merkelova je pre nekoliko dana priznala da bi to bilo “posebno odvratno“ ako bi se ispostavilo da je zločin bio planiran od strane muslimanskog azilanta koji je iskoristio “nemačku velikodušnost.“ Posetivši mesto zločina u Berlinu, ona je rekla: “Ovo je veoma težak dan. Kao i milioni Nemaca, ja sam besna, šokirana i duboko ožalošćena onim što se desilo.“

Imajte na umu da je vrhunski nemački psihijatar i autor bestslera Hans-Joakim Mas proglasio kancelarku Merkel  “potpuno iracionalnom“ i “opasnošću za Nemačku.“

 

Plima je brzo počela da se okreće protiv Merkelove. Robert Fico, slovački premijer, je pre nekoliko dana izjavio: “Čaša strpljenja počinje da se preliva i evropska javnost će s pravom očekivati dosta jače mere protiv migracija.“

Poljska premijerka Beata Šidlo je rekla: “Evropa mora da preduzme efikasnu akciju da zaštiti svoje građanje.“ Čak je i Džon Bolton, za kog se kaže da će postati Trampov zamenik državnog sekretara, osudio ulogu Merkelove za izlaganje Nemačke i ostatka Evrope “riziku od terorzima.“ Sam Tramp je pre godinu dana javno rekao da Merkelova “uništava“ Nemačku.

Merkelova je nedavno pala pod jak pritisak da prizna da je njena politika otovorenih vrata za migrante bila katastrofa. Ona očigledno još uvek veruje da Nemačka, i cela Evropa, imaju moralnu obavezu da otvore svoja vrata za čitave populacije Afrike, Azije i Bliskog istoka – ukratko, za svakoga sa tužnom pričom.

Na leto 2015. godine, Merkelova je glupo izjavila da “nema ograničenja“ po pitanju broja azilanata koje je Nemačka bila spremna da prihvati.

Smatra se da je bizarna imigraciona politika Merkelove dovela do ulaska više od milion migranata u Nemačku, od kojih je većina njih trenutno nezaposlena i sa previše slobodnog vremena da se uključe u dela vandalizma i seksualnih napada na žene – svakog dana tokom cele godine.

 

Frauke Petri, predsednica stranke Alternativa za Nemačku, je dodala da Nemačka “više nije bezbedna.“ U međuvremenu, britanski stručnjak za terorizam Entoni Gles, koji na čelu Centra za bezbednost i obaveštajnih studija na Univerzitetu u Bakingemu, je izneo mišljenje da će se Merkelova suočiti sa “ogromnim posledicama“ ako se ispostavi da je napadač azilant.

To je bilo pre nekoliko dana.

Mi sada znamo da je ubica koj stoji iza Berlinskog krvoprolića u stvari bio azilant u Nemačkoj.

Njegovo ime: Anis Amri, 24 godine, “izbeglica“ iz Tunisa. Već poznat nemačkim vlastima i klasifikovan kao “veoma opasan,“ Amriju je prvobitno odbijen zahtev za azil, ali je ipak dobio papire, što mu je omogućilo da ostane u Nemačkoj na neodređeno vreme “iz nepoznatih razloga.“

Prema italijanskom listu Il Tempo, Amri je ubijen juče u Milanu.

Konfliktni izveštaji, međutim, pružaju različite priče. Nemci insistiraju na tome da je Amri još uvek negde u Berlinu. Drugi navode da je čovek identičnog izgleda primećen negde u Danskoj.

Sve je ovo irelevantno za centralno pitanje: ko je u najvećoj meri kriv za migrantsku krizu?

Ako Angela Merkel, naširoko smatrana da je sredstvo međunarodnog lobija, ne treba da se smatra odgovornom za pomaganje tome da se Evropa preplavi sa milionima neprijateljskih osvajača iz Trećeg sveta, teško je videti ko je kriv.

Nemojte pogrešiti. Merkelova ima svoje saučesnike. I svi ovi saučesnici Merkelove i njeni podanici, koji su otvorili brane za imigraciju, su neprijatelji evropskih naroda.

Oni su krivi za beli genocid.

Webtribune.rs

About Redakcija

Check Also

Crvena potjernica za 18-godišnjakom iz BiH zbog terorizma!

Međunarodna policijska agencija Interpol, sa sjedištem u francuskom Lionu, objavila je jučer  crvenu potjernicu za ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com