Home / Vijesti / Svijet / Klintonova: Odluka FBI duboko uznemirujuća
loading...
screenshot_6-37-513x330

Klintonova: Odluka FBI duboko uznemirujuća

Washington: Hillary Clinton je priopćila da je odluka FBI o ponovnoj istrazi u vezi njenog korištenja mejlova uoči izbora “bez presedana” i “duboko uznemirujuća”.

“Prilično je čudno iznijeti tako nešto s tako malo informacija baš pred izbore”, navela je kandidatkinja demokrata na predsjedničkim izborima, obraćajući se svojim pristašama na mitingu na Floridi.

Vijest da FBI razmatra mogućnost da opet pokrene istragu jer su se pojavili novi mejlovi koje je Clinton slala s privatnog računa dok je obavljala dužnost američkog državnog tajnik odjeknula je svijetom 11 dana pred održavanje izbora za predsjednika SAD.

Sudeći po većini nedavno objavljenih anketa, predsjednička utrka je praktički riješena u korist kandidatkinje demokrata. Međutim, neka istraživanja i dalje predviđaju vrlo neizvjesnu utrku, pa ostaje pitanje kako će dešavanja u finišu predizborne kampanje utjecati na birače i mogu li promijeniti trenutne prognoze.

About Redakcija

Check Also

Tan2017-1-20_17406584_1-620x350

Čim je postao predsednik, Donald Tramp je doneo ove odluke: Obama će sigurno pobesneti Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenje

Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenjen je i sajt ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com