Home / Zabava / Keith Richards: Više se ne smiju kladiti na moju smrt
loading...

Keith Richards: Više se ne smiju kladiti na moju smrt

Zbog mog načina života i drogiranja stalno su mi “proricali” da ću uskoro umrijeti. No svi su kladioničari na meni polomili zube.

Ja ću pisati vaše epitafe, a ne vi moj, kaže gitarista Rolling Stonesa.

Keith Richards (72) pomalo je razočaran što više ne kotira dobro na kladionicama o datumu i načinu na koji će slavni umrijeti.

– Znači li to da sam postao dosadan? Ili da sam zaista besmrtan? U svakom slučaju, žalosti me kad tamo više ne vidim svoje ime – kaže roker kojeg su puno puta mediji već i pokopali objavivši vijest o njegovoj smrti.

– Prije nekoliko godina jedan mi je liječnik rekao da imam još pola godine života, te da se pozdravim s voljenima. Ja sam još ovdje, a njega smo pokopali, bio sam mu na sprovodu – kaže Richards koji je posljedni bliski susret sa smrću imao 2006.

Na Fidžiju je pao s kokosa i završio na operaciji zbog frakture lubanje. Tvrdi da tada nije bio drogiran, nego je popio nekoliko piva previše i sunce ga je udarilo u glavu. Prije toga Richardsa je stresla struja na pozornici, predozirao se, a bolovao je i od teških upala pluća.

Gitarist je prije tri godine najavio da će se, ako se smrtno razboli, odseliti na svoj otok na Karibima. U međuvremenu će, kaže, živjeti baš kao i do sada jer je prestar da mijenja navike.

About Redakcija

Check Also

IZGORELA CIGI KUĆA I POLICAJAC PRAVI ZAPISNIK.

– Piši… Samsung LCD televizor! Bosh mašina za veš! Bosh pegla! Bosh mašina za sudove! ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com