Home / Vijesti / Crna Hronika / Drogirani bivši specijalac Ladom probio vrata pa jurio po terminalu
loading...
6d1011aa3272cf36b0d7296db3ac35eb

Drogirani bivši specijalac Ladom probio vrata pa jurio po terminalu

U suludom podvigu ozlijeđeno je nekoliko policajaca, a šteta se procjenjuje na barem 6 milijuna rubalja (oko 700.000 kuna)

Bivši specijalac automobilom je uletio u terminal na zračnoj luci u Kazanju u Rusiji pa se vozikao po njemu dok su ga ganjali policajci. Bizaran prizor koji se dogodio u srijedu navečer snimile su nadzorne kamere, a vozač je identificiran kao bivši specijalac Ruslan Nurtdinov (40). Kako prenosi RT, Nurtdinov, koji je bio drogiran, priveden je na 15 dana u iščekivanju istrage.

Na snimci se može vidjeti kako Nurtdinov Ladom Samarom iz nekoliko pokušaja probija ulazna vrata pa juri po terminalu dok policajci trče za njim, a pješaci mu se miču s puta. Na kraju autom opet probija vrata i izlazi iz terminala, nakon čega ga policajci konačno hvataju.

U autu je pronađena marihuana. U suludom podvigu ozlijeđeno je nekoliko policajaca, a šteta se procjenjuje na barem 6 milijuna rubalja (oko 700.000 kuna).

 

About Redakcija

Check Also

Tan2017-1-20_17406584_1-620x350

Čim je postao predsednik, Donald Tramp je doneo ove odluke: Obama će sigurno pobesneti Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenje

Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenjen je i sajt ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com