Home / Šokantno / “Božija žena” na svadbi naručila pjesmu, uzela pušku i napravila masakr
loading...

“Božija žena” na svadbi naručila pjesmu, uzela pušku i napravila masakr

Policija u Indiji je raspisala potjernicu za samoproglašenom svetom ženom Sadhvom Devom Thakur, koja se nalazi u bjekstvu pošto je na svadbenom slavlju ubila jednu i ranila tri osobe.

Nedavno objavljen snimak incidenta sa jednog vjenčanja na sjeveru Indije pokazuje kako 27-godišnja Sadhvi i njena pratnja pucaju u vazduh iz sačmare i pištolja na podijumu za igru. Lokalni mediji prenijeli su svjedočenje prestravljenih gostiju, koji su svjedočili da je Sadhvi tražila od DJ-a da pusti njenu omiljenu pjesmu, a onda je na zaprepaštenje svih prisutnih počela da puca.


Porodice mlade i mladoženje su molile pomahnitalu ženu da prestane, ali ona se potpuno oglušila o njihove molbe. Pucnjava je prestala tek kada je nastao opšti metež na svadbi, jer su zalutali meci ubili mladoženjinu 50-godišnju tetku, a troje gostiju teško ranili. Haos koji su izazvali Sadhvi i njena pratnja su iskoristili da pobjegnu, pa je policija raspisala potjernicu za sedam osoba koji su optuženi za ubistvo.

Ovo nije prvi put da se u medijima Sadhvi Thakur, čije ime na hindu jeziku znači sveta ili božja žena, pominje u negativnom kontekstu. Prošle godine policija je optužila za širenje vjerske mržnje, jer je zagovarala sterilizaciju hrišćana i muslimana u Indiji.

– Populacija hrišćana i muslimana se povećava svakog dana. Zbog toga bi indijska vlada trebalo da donese zakon kojima bi se ograničio broj njihove djece. Trebalo bi da budu sterilisani kako ih ne bi bilo previše – izjavila je na jednom stranačkom skupu.

Sadhvi je rođena u oblasti Karnal, a prije nekoliko godina osnovala je sopstveni hram u svom selu. Samoproglašena sveštenica ne može da se pohvali sa previše sljedbenika, koji uglavnom dolaze iz redova lokalnog stanovništva. Tamošnji novinari opisuju je kao osobu željnu medijske pažnje, koja ne krije ljubav prema zlatnom nakitu i oružju.

Njen brat vodi Facebook stranicu na kojoj je Sadhvi predstavljena kao direktorka fondacije “Deva Indija”, koja se predstavlja kao nacionalistička organizacija. Ona je član stranke Hindu Mahasabha, ali Sadhvino ponašanje bilo je previše ekstremno čak i za prilično radikalnu partiju.

– Lično sam se zalagao da ona postane potpredsjednica, ali zbog njenih fotografija sa oružjem odlučili smo da je isključimo iz članstva – izjavio je jedan od čelnika te stranke.

About Redakcija

Check Also

Posljednji vic Bata Đoše: Poslije ovoga je otišao u legendu! (VIDEO)

Vijest o smrti glumca Bogoljuba Mitića Đoše (49), koji je prema nezvaničnim informacijama preminuo od ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com