Home / Život i Stil / Ljubav i Sex / Amber Heard donira sedam miliona dolara koje je dobila nakon razvoda od Deppa
loading...

Amber Heard donira sedam miliona dolara koje je dobila nakon razvoda od Deppa

“Kao što je i opisano u brakorazvodnoj nagodbi, novac u mom slučaju nije igrao nikakvu ulogu, osim u smislu da bih ga mogla donirati u dobrotvorne svrhe, što i radim nadajući se da ću pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna”, kazala je Amber u iskazu.

Razvod braka je zaključen tek nekoliko dana prije nego što je na snagu trebala stupiti sudska odluka o zabrani prilaska Deppa Amber Heard, koju je podnijela nakon što je, kako je rekla, tokom njihovog braka trpjela konstantno zlostavljanje.

Depp je negirao njene navode, a njegov advokat optužio je Amber kako se samo želi “dokopati” što više novca prilikom razvoda.

“Naša veza je bila strastvena i promjenjiva, ali uvijek nas je vezala ljubav. Nijedna strana nije iznijela lažne optužbe kako bi ostvarila novčanu korist. Nikada nije postojala namjera da se neko fizički ili psihički povrijedi”, stoji u Amberinom i Johnnyjevom zajedničkom saopštenju koje su iznijeli u utorak, piše Sky News.

Amber je podnijela zahtjev za razvod u maju, a nakon toga je tražila i sudsku zabranu prilaska, nakon što ju je Depp navodno pretukao nakon svađe u njihovom stanu u Los Angelesu. Par se upoznao 2011. godine na snimanju filma “The Rum Diary”.

About Redakcija

Check Also

KONAČNO otkriveno: Evo šta će se dogoditi ako jedete KIKIRIKI svaki dan

Kikiriki sadrži brojne sastojke, na primer, masti, vitamine, vlakna, sastojke za prevenciju raka koje poboljšavaju imuni ...

Komentariši

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com