Home / Život i Stil / Ljubav i Sex / Amber Heard donira sedam miliona dolara koje je dobila nakon razvoda od Deppa
loading...

Amber Heard donira sedam miliona dolara koje je dobila nakon razvoda od Deppa

“Kao što je i opisano u brakorazvodnoj nagodbi, novac u mom slučaju nije igrao nikakvu ulogu, osim u smislu da bih ga mogla donirati u dobrotvorne svrhe, što i radim nadajući se da ću pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna”, kazala je Amber u iskazu.

Razvod braka je zaključen tek nekoliko dana prije nego što je na snagu trebala stupiti sudska odluka o zabrani prilaska Deppa Amber Heard, koju je podnijela nakon što je, kako je rekla, tokom njihovog braka trpjela konstantno zlostavljanje.

Depp je negirao njene navode, a njegov advokat optužio je Amber kako se samo želi “dokopati” što više novca prilikom razvoda.

“Naša veza je bila strastvena i promjenjiva, ali uvijek nas je vezala ljubav. Nijedna strana nije iznijela lažne optužbe kako bi ostvarila novčanu korist. Nikada nije postojala namjera da se neko fizički ili psihički povrijedi”, stoji u Amberinom i Johnnyjevom zajedničkom saopštenju koje su iznijeli u utorak, piše Sky News.

Amber je podnijela zahtjev za razvod u maju, a nakon toga je tražila i sudsku zabranu prilaska, nakon što ju je Depp navodno pretukao nakon svađe u njihovom stanu u Los Angelesu. Par se upoznao 2011. godine na snimanju filma “The Rum Diary”.

About Redakcija

Check Also

PROVJERENO: Ovo je NAJBOLJI recept za gljivice na noktima!

Ko je imao gljivice na noktima, zna koliko je teško izaći na kraj sa njima. ...

Komentariši

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com