Home / Vijesti / Regija / ALBANSKI TERORISTI ZAPRIJETILI SRBIMA: Očekujte bombu 21.avgusta! Ovaj grad će biti prvi!
loading...
albanija

ALBANSKI TERORISTI ZAPRIJETILI SRBIMA: Očekujte bombu 21.avgusta! Ovaj grad će biti prvi!

 

Nove prijetnje albanskih ekstremista upućenih srpskim narodu na Kosovu i Metohiji. Zločinačka OVK zaprijetila je novim terorističkim napadom! Ekstremisti su prijetnju objavili na Facebook stranici po imenu jednog od osnivača ove grupe Muje Krasnićija, ubijenog 1998.godine.

Vodeći kosovski mediji i portali objavili su danas seriju fotografija preuzetih sa Fejsbuk stranice “Muja Krasniqi, legenda albanskog naroda” – uniformiranih i naoružanih muškaraca, navodnih pripadnika službeno nepostojeće OVK, s jedne od svojih navodnih novih vježbi. Međutim, na ovoj Facebook stranici prije 14 sati objavljena je poruka da se “21. očekuje bomba”, odnosno, kada će biti objavljena imena “‘vojnika’ specijalne 113. brigade OVK”.

Na ovoj stranici se još danas prenose i svi napisi iz kosovske tiska o aktivnostima ove navodne jedinice OVK.

Screenshot_17

Na njoj su česti slični statusi – fotografije uniformiranih i naoružanih ljudi s terena i sa vježbi, navodno s Kosova. U opisu Muje Krasnićija, kojeg su prema srpskom izvorima, 1998. godine ubile jugoslavenske snage sigurnosti dok je pokušavao prokrijumčariti oružje na Kosovo, predstavljena je njegova biografija kao pripadnika OVK.

Screenshot_18

Fotografije naoružanih i uniformiranih navodnih pripadnika OVK s fantomkama na glavama su navodno nastale nedavno, tijekom treninga u selu Obrinje.

Albanski ekstremisti ne prestaju s provokacijama.

– U Drenici će početi prvi udarac. Očekujte bombu 21.avgusta- stoji u statusu koji je lajkalo preko 16.000 ljudi.

Revolucija.org/Pravda.rs

About Redakcija

Check Also

Tan2017-1-20_17406584_1-620x350

Čim je postao predsednik, Donald Tramp je doneo ove odluke: Obama će sigurno pobesneti Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenje

Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenjen je i sajt ...

Komentariši

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com