Home / Život i Stil / Ljubav i Sex / 5 znakova zbog kojih pod hitno morate mijenjati svoj odnos s partnerom ili je kraj siguran
loading...

5 znakova zbog kojih pod hitno morate mijenjati svoj odnos s partnerom ili je kraj siguran

Pokušati spasiti vezu ili jednostavno reći da je kraj, vaša je odluka

Prekid veze najčešće je jako težak trenutak u životu svakoga od nas. No, iako nam je teško, katkada je to i naš novi početak. Ovo je, naravno, mala utjeha za one koji misle da njihova veza s partnerom nije onakva kakva je bila na početku i da bi uskoro mogao doći kraj.

Suočavanje sa spoznajom da je vezi došao kraj i neopisiva bol kada shvatite da će, prije ili kasnije, netko od vas morati reći ”gotovo je” vrlo su teški trenuci. I dok neki i dalje ostaju u vezi iako su svjesni da se sve pretvorilo u rutinu, nestalo je one intime, osmjeha, leptirića u želucu…, drugi čvrsto odluče da će napustiti partnera ili partnericu.

A kada možemo naslutiti je kraj naše ljubavne veze na vidiku.

Nema komunikacije

Prestanak komunikacije s partnerom jedan je od znakova da je veza na klimavim nogama. Ne pričate više o problemima koji vas muče, o poslu koji radite, filmu koji ste pogledali, danu koji je iza vas, a u kojem su vam se dogodile nevjerojatne stvari…. Lakše vam je nazvati nekoga drugoga na telefon i njemu se pojadati.

Više ne izlazite zajedno

Umjesto da izađete zajedno u slobodno vrijeme, prošetate negdje, odete u kino, na večeru, vi ostajete doma, buljite u svoje računalo, surfate, gledate televiziju, a potom se spremite za spavanje, svatko se okrene na svoju stranu kreveta bez poljupca, zagrljaja, jednog ”volim te”…

Ne vodite ljubav s partnerom

Sve se manje seksate. Iako seks nije jedina stvar na kojoj se temelji veza, vrlo je važan dio povezanosti para. Ne osjećate više ni fizičku privlačnost prema partneru i nemate potrebu za vođenjem ljubavi. Znak je da se tu nešto ozbiljno događa.

Često se svađate

Svađe postaju sve češće. Počinjete se s partnerom svađati bez razloga, oko sitnica koje nisu važne pa krećete i na svađe oko onoga čemu zapravo i teže parovi u vezama, a to su brak i djeca.

Sviđa vam se druga osoba

Počinjete osjećati da vas guši ova veza i da vam treba promjena, a bacili ste oko na neku drugu osobu iz svoje blizine. Sve više osjećate bliskost s drugom osobom, osjećate se ugodno u njezinu društvu… I to je zapravo važan znak za uzbunu jer se vašoj vezi ne piše dobro.

Ako ste prepoznali ovih nekoliko znakova, budite sigurni da nešto morate pod hitno mijenjati. Ili pokušati spasiti vezu ili jednostavno reći da je kraj. Znamo da će vas to ražalostiti i trebat će vremena za oporavak, no možda je tako bolje, a s vremenom ćete je preboljeti.

About Redakcija

Check Also

Aseksualci: “Seks nas ne zanima, a sve se vrti oko seksa”

Deset aseksualaca otkriva kako je živjeti bez seksa u svijetu u kojem je seks jedna ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com