loading...

Majk Adams, pisac i novinar na Natural News, rekao je da su svi mediji pogrešili, a da je on bio u pravu po pitanju ovih izbora. On je javno predvideo Trampovu pobedu pre više od godinu dana.

On takođe kaže da je sada jasno da su sve ankete bile pogrešne. Da su svi vodeći mediji pogrešili. Da je svaki politički analitičar i prognozer pogrešio. Ali da su Natural News bile u pravu, i da to govori nešto o tome ko je zapravo verodostojan kada su u pitanju vesti i analize svetskih događaja.

“Kompletni moroni sa Huffington Post-a su predvideli 98% šanse za pobedu Klintonove, a sada se tope u neverici da je njihov obmnjajući alternativni univerzum razbijen,“ dodao je Adams.

On naglašava da sve to ne ističe da bi se hvalio, nego samo pokušava da uspostavi sada već očigledan kredibilitet kada je reč o velikim događajima. Kaže da vodeći mediji nemaju nikakav kredibilitet i da ne možete verovati ničemu što čujete na CNN-u ili pročitate u New York Times-u.

 

Kako je Džerald Selente rekao, radi se o učenju “istorije pre nego što se dogodi.“

Evo je istorija 2017. godine pre nego što se dogodi: Slušajte i spasite se

Majk Adams tvrdi da će se 2017. godine desiti monumentalni kraj tržišta koji će ući u istoriju. Pre četiri nedelje, on je postavio video u kom je posebno upozorio kako će Donald Tramp preuzeti Belu kući, a zatim postati žrtveno jagnje za svetski najrazorniji kolaps koji će inicirati globalisti u 2017. godini. On je zapravo snimio taj video u svom studiju pre šest nedelja…

Pratite Adamsa za specifične, detaljne akcione korake da se izolujete od masivnog kraha tržišta 2017. godine koji će se dogoditi nakon 20. januara

Majk navodi da su svi vodeći finansijski analitičari totalni mulci. Da su svi urednici finansijskih vesti kompletni idioti. I da svi greše. Niko od njih nije imao pojma šta će se desiti, i niko od njih nije video pobedu Donalda Trampa.

 

Sada, kao inteligentan, informisan i dokazano tačan analitičar, on kaže da će doći do kolapsa penzija. Novac koji se nalazi u ugroženim bankama će nestati preko noći. Sprovođenje bankarskih transakcija će biti ozbiljno narušeno. Berzanske investicije će opasti za najmanje 40% , a možda i mnogo više. Sve to se bliži, najverovatnije 2017. godine, ali svakako u prvom mandatu Trampove administracije.

Postoje posebne, taktičke stari koje možete uraditi da se izolujete od ovih događaja. Majk planira da održi konferenciju za novinare uživo na Fejsbuku u nedeljema koje dolaze, da objavi strategiju delovanja za finansijski opstanak.

Cilj tog “napada“ će biti da se kazne revoltirani građani i da se okrivi Donald Trampa da ga uklone sa vlasti. Nemojte ni na trenutak pomisliti da će se politička elita predati i otići sa vlasti. Oni će pokrenuti politiku spaljene zemlje ukupnog ekonomskog terorizma i razaranja kako bi gurnuli ljude do ivice gde će moliti centralne banke da ih spasu od katastrofe.

Sve to dolazi. Tako je lako predvideti. Ne sumnjajte da će se to dogoditi uskoro.

Webtribune.rs

About Redakcija

Check Also

Posljednji vic Bata Đoše: Poslije ovoga je otišao u legendu! (VIDEO)

Vijest o smrti glumca Bogoljuba Mitića Đoše (49), koji je prema nezvaničnim informacijama preminuo od ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com